Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

YS Balta Juoda YS-390 Skaitmeninis Dvigubo Virtuvės Laikmatis, Kepimo Laikmatis, Chronometras, Didelis Ekranas, Reguliuojamas Garsas, Signalizacijos ir Flash " wi

€12.58 €7.42
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

YS Balta Juoda YS-390 Skaitmeninis Dvigubo Virtuvės Laikmatis, Kepimo Laikmatis, Chronometras, Didelis Ekranas, Reguliuojamas Garsas, Signalizacijos ir Flash " wi

Dual skaičius start/žemyn laikmatis - Du renginiai gali būti taikomi tuo pačiu metu ir žemyn.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip chronometras iki 99 valandų, 59 minučių ir 59 sekundes.puikiai tinka maisto ruošimui, grilis, kepimo, naudotis, fitnesas, sporto, namų darbus, žaidimai, vaikų veikla ir veikla.

Didelis ekranas - su screen protector, didelis kontrastas didelis ekranas ir aiškiau ir drąsiau skaitmeninis virtuvės laikmatis lengva skaityti virtuvėje ar bet kur.

Atminties funkcija - įjungti/Išjungti: jungiklis taupo bateriją ir naudojamas metu kaip atminties kartą.Tiesiog paspauskite mygtuką M, įjunkite atminties kartą.

Reguliuojamas garsas - Jungiklis (didelis/mažas), kad jūsų reikalavimai lengva koreguoti signalą.

Magnetinis nugaros, bagažo laikiklis ir kabo kablys - virtuvės laikmatis yra magnetiškai pateikiami trimis būdais, ypač tvirta magnetas veikia gerai, šaldytuvas.

Vienas Dual Laikmačiai:

100 valandų dual laikmačiai su countdown ir suskaičiuoti iki funkcijas.

Jūs galite lengvai nustatyti dviejų skirtingų kartų, tuo pačiu metu, du įvykiai yra lengva pasikeisti spaudos T1 arba T2.

1.Po skaičiuoti žemyn, jis bus pradėti skaičiuoti iki ir "flash" raudonos šviesos iš karto.

2.Kai jis pradeda skaičiuoti iki jis pradės mirksėti raudona lemputė tik už 1 minutę.

Atminties Funkcija:

Galite greitai pakartotinio naudojimo s laiko nustatymo, atminties kartą.

Kai laikmatis yra sustabdytas, paspauskite M mygtuką, kol vertė mirksi.

Paspauskite HR/MIN/SEK mygtuką, nustatykite reikšmę, ir paspauskite ir laikykite padidinti greitai.

Paspauskite M mygtuką baigti numatytasis laiko nustatymas.

Jei norite naudoti atminties laiku, tiesiog paspauskite M mygtuką, kad įjungtumėte atminties kartą jums nustatyti, kai laikmatis yra pristabdyta.

Taupyti bateriją, su ON/OFF Jungikliu. (2 x AAA tipo baterijos yra komplekte)

Magnetinių ir Stovas:

Virtuvės Laikmačiai Gali stovėti atskirai stalo viršų naudoti arba stiprus magnetas ant nugaros prilimpa prie metalo paviršių ir galiausiai, jūs galite pakabinti jį ant sienos kablys.Ypač stiprus magnetas veikia gerai, ant šaldytuvo.Nesijaudinkite apie krenta.

Spalva: pilka, balta

Medžiaga: plastikas

Dydis: 8*9.3*2.3 cm

Pakuotės Turinys:

1 * virtuvės laikmatis (su elektroninėmis)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: virtuvės laikmatis, laikmatis, raundas skaitmeninis virtuvės laikmatis, aš tave myliu iki mėnulio ir atgal marškinėliai, mielas virtuvės laikmatis, 2min laikmatis, , ranka chronometras, elektroninis chronometras, mielas studijų laikmatis, exhauster vonios kambarys laikmatis

Panašūs produktai